Twee jaar geleden werd een onchain sociaal netwerk genaamd memo.cash gelanceerd en de applicatie heeft zich sindsdien behoorlijk ontwikkeld. Dinsdag maakte het Memo-team bekend dat het platform nu beschikbaar is voor iOS-telefoons via de App Store. Apple-gebruikers kunnen nu verbinding maken met het sociale netwerk dat de inhoud van een gebruiker naar de Bitcoin Cash-blockchain etst.

 

In de afgelopen jaren zijn er, vooral nu deplatforming in opkomst is, ongecensureerde forums, onveranderlijke streaming video-apps en onchain-projecten voor sociale media ontwikkeld. Wereldwijde regeringen zijn er in samenwerking met Big Tech in geslaagd om afwijkende meningen over de status quo op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en meer te censureren. waar kan ik bitcoins kopen nu?

 

 

Een specifieke gedecentraliseerde applicatie genaamd memo.cash slaat al die onzin over, omdat het gebruikers in staat stelt om inhoud naar de BCH-keten te posten. Omdat bijna elke actie werkt door transacties naar de BCH-blockchain te schrijven, zorgen de opgeslagen gegevens voor censuurbestendige sociale media in vergelijking met de platforms die worden beheerd door Big Tech-giganten. aandeel in tesla is hoog.

 

Bitcoin Cash-aangedreven Onchain Social Media Platform Memo lanceert iOS-app

De memo.cash-applicatie werkt ook met de cryptocurrency bitcoinsv (BSV).

Op 3 november 2020 maakte het Memo-team bekend dat de applicatie nu beschikbaar is via de App Store van Apple. Dit betekent dat iedereen met een iPhone de onchain-applicatie voor sociale media kan downloaden die inhoud aan een gedecentraliseerd cryptocurrency-netwerk koppelt.

 

Memo werkt net als in een browser en gebruikers kunnen eenvoudig een nieuw account registreren of inloggen met hun bestaande inloggegevens. Naast het benutten van de BCH-keten, werkt de memo.cash-applicatie ook met de cryptocurrency bitcoinsv (BSV).

 

Nieuwkomers moeten begrijpen dat memo.cash een klein deel van bitcoin cash (BCH) nodig heeft om dingen uit te voeren zoals het plaatsen van inhoud of het bijwerken van profielen. Gebruikers kunnen minder dan een nikkel BCH gebruiken op memo.cash, door de satoshis te deponeren op het portefeuilleadres van het profiel of zelfs een klein deel van de satoshis uit een kraan.

 

Bitcoin Cash-aangedreven Onchain Social Media Platform Memo lanceert iOS-app

 

Memo is vergelijkbaar met Twitter omdat het slechts 217 tekens in een bepaald bericht toestaat. Maar net als Twitter kunnen gebruikers niet alleen threads plaatsen, maar ook video’s, afbeeldingen en URL-links. Memo-gebruikers kunnen ook een peiling starten met een verscheidenheid aan opties. In tegenstelling tot Twitter, dat in 2020 bekend staat om zijn flagrante censuur, is de onchain-inhoud van de Memo-app onveranderlijk.

 

Naast de mogelijkheden om te posten, hebben gebruikers ook toegang tot een native wallet in de Memo-app waarmee gebruikers ook BCH- en SLP-tokens kunnen verzenden.

 

De hoofdfeed heeft een paar verschillende filters waarmee Memo-gebruikers ‘populaire’ en ‘nieuwe’ onderwerpen kunnen kiezen, naast de mogelijkheid om de pagina in de rechterbovenhoek van het scherm te vernieuwen. Terwijl nieuwkomers in de memo.cash-app zullen moeten navigeren en de onchain-applicatie voor sociale media zullen moeten verkennen, zullen ervaren Memo-gebruikers de essentie van de app veel sneller begrijpen.