Het is altijd een moeilijke tijd als een geliefde overlijdt en het laatste waar je aan wilt denken zijn de begrafeniskosten. U wilt tijd doorbrengen met familie en vrienden en zoveel dingen te doen hebben zoals de advocaten, dokters, begrafenisondernemers ontmoeten dat het laatste waar u aan wilt denken is om het geld voor een begrafenis te betalen – hier komt de begrafenisdekking aan bod.

  1. De begrafenisverzekering betaalt de begrafeniskosten zoals kist, ceremonie, kerkhuur en nog veel meer. Deze kunnen oplopen tot ongeveer $10.000 of meer en het is moeilijk om dat soort geld te vinden als er zoveel andere dingen te doen zijn. Het laatste wat je wilt is meer stress en er is geen twijfel over mogelijk dat financiële druk gelijk staat aan stress.

Waaruit bestaat een uitvaartprogramma tegenwoordig? En welke zaken hebben we precies nodig?

Een uitvaartprogramma bestaat uit vele items, waaronder: Begrafenis, grafsteen, transport, kist, bloemen, doeken, balsemen en dienstgeld zoals de kerk. U zult ook begeleid moeten worden door een begrafenisondernemer die alle verschillende dingen die gedaan moeten worden kan organiseren en in elkaar kan zetten.

De uitvaartverzekering dekt een familie of een individu: de uitvaartverzekeraars kunnen meestal een oplossing op maat aanbieden.  Bron: Uitvaartpolis-Online.com. Voordelen kunnen zijn:

– Maandelijkse of tweewekelijkse betalingsopties
– Uitkering bij overlijden door ongeval
– De premies stoppen op de leeftijd van 90 jaar en de dekking kan levenslang worden voortgezet.
– Dek al uw afhankelijke kinderen tot de leeftijd van 21 jaar.
– Geen medische of gezondheidsvragen te beantwoorden

Op welke manieren wordt de uitkering van een uitvaartverzekering precies geregeld?

Veel uitvaartverzekeringen zijn in principe hetzelfde, maar de meeste verschillen alleen in het uitkeringsbedrag voor elk artikel en de prijs die u voor de verzekering betaalt. Zo kunnen sommige bedrijven slechts $5000 aan dekking bieden, terwijl sommige u $10.000 kunnen betalen. Verzekeringsmaatschappijen dekken een begrafenis met een forfaitair bedrag of per item.