Ondanks het groeiende belang van crypto -financiering, is de regelgeving grotendeels onduidelijk gebleven. Verschillende landen hebben het gebruik van cryptocurrencies verboden. Anderen hebben hun omgang verboden met banken.

Sommige speculanten beschouwen cryptocurrencies als een investering vanwege hun waarde. Ze hebben echter ook risico’s. Een recente crypto -smelting ontdekte de kwetsbaarheid van de onderliggende structuur van crypto -financiering.

Het blockchain-ecosysteem is een gedecentraliseerd systeem dat financiële transacties mogelijk maakt en ze op een computergestuurd netwerk registreert. Het wordt gebruikt in veel verschillende industrieën, waaronder beleggen, gamen en bedrijven. Het is gebaseerd op twee interoperabiliteiten, het bewijs van werk en het bewijs van belang.

Traditionele financieringsbedrijven, zoals banken, spelen een quasi-gouvernementele rol op dit gebied. Ze verzamelen persoonlijke informatie van klanten, melden kapitaalwinsten aan de autoriteiten en dienen als een centraal punt voor toezichthouders.

De crypto-industrie betoogde dat de belastingrapportage-clausule te vaag was. Het suggereerde dat een meer gedetailleerd prospectus de kans op legitimiteit zou vergroten. De industrie voerde ook aan dat de definitie van makelaar en speler te vaag was.

Naarmate de markt voor cryptocurrencies blijft groeien, willen meer traditionele financiële instellingen in de crypto -ruimte springen ga op reis met de beste flightbag. Ze beweren dat het financiële stabiliteit biedt voor consumenten in volatiele valuta, en ze beweren dat het financiële inclusie bevordert. Maar het is nog niet duidelijk of deze nieuwe producten levensvatbaar of veilig zijn.

Een van de belangrijkste uitdagingen in crypto -financiering is liquiditeit. Speculanten kunnen hun bezit verschuiven tussen meerdere pools van liquiditeit om te profiteren van discrepanties tussen de waarde van crypto -futures en de prijs van het crypto -actief op de markt. Dit type speculatie kan rendementen opleveren die de opbrengst van de brandstofconsumentenopbrengsten, maar het komt met een hoog risiconiveau.