Ik hou van lijsten.

Eenvoudig, gemakkelijk te lezen en direct to the point. Ik heb veel lijst met 10-25 dingen gezien die je in je auto moet hebben. Ja, 25! Tellen ze haarelastiekjes en haarspelden? (Rolls eyes) De mensen die dit spul schrijven, hebben niet de eindgebruiker in gedachten. Ik ben overtuigd.

Vergelijk auto artikelen online

Hoe dan ook, ik heb een eenvoudige, gemakkelijk te lezen en regelrechte lijst samengesteld (net zoals ik het leuk vind) voor Essentials in your Car * – Girls Auto Clinic Style!

STOELVERHOGER – Heel belangrijk wanneer je met een kind reist, maar er zijn natuurlijk ook stoelverhoger auto volwassenen. Reis je met je hond, dan kan een hondenrek voor auto ook goed van pas komen. Voor de hond en voor de veiligheid.

Ten eerste, EERSTE HULP KIT. Hé, mijn veiligheid en gezondheid komen eerst voor mijn auto. Pleisters en wattenstaafjes zijn voor veel dingen handig. Ga bij twijfel hiermee akkoord.

FLITSLICHT – U kunt overal een kleine, goedkope zaklamp krijgen. Het kan op een avond handig zijn. Het is een van die veiligheidsdingen die je misschien nooit gebruikt, maar je voelt je er beter bij als je die bij je hebt; een soort van foelie.

Wat zijn handige artikelen voor de auto

BANDENSPANNINGSMETER/ RESERVEBAND/ CAR JACK / LUG-SLEUTEL – De vervelende lekke bandenwissel, ugh! OF mijn dames konden dit als een kans gebruiken om hun onafhankelijkheid te tonen. Zonderfoto 4de juiste toolskun je niet onafhankelijk zijn. Je hebt minimaal al deze dingen nodig om een lekke band te vervangen. Wacht niet tot je een lekke band hebt om je kofferbak te openen of kijk onder je auto en ontdek dat deze items er niet zijn. Een goede tip, hoewel de meesten het niet doen, controleer de lucht in je reservewiel. Als je reservewiel leeg is, ben je weg. Vraag uw monteur of degene die uw olie ververst om het te controleren. De bandenspanningsmeter is minder dan $ 5 en moet in uw handschoenenkastje worden bewaard om de luchtdruk in uw band eenvoudig te meten.

JUMPERKABELS – Ik zoek liever alleen een auto om me te helpen met een sprong dan op zoek te gaan naar een auto die ook kabels heeft.

GEBRUIKERSHANDLEIDING/ JUISTE PAPIERWERK/ PENNEN – Alles opgeslagen in het handschoenenkastje, gebruikershandleiding is een must, must, must. Hoe kom je er anders achter hoe je met je auto kunt springen of je band kunt verwisselen? Zorg ervoor dat u een bijgewerkte verzekeringskaart en autoregistratie heeft (voor zover ik weet) voor het geval u wordt overreden of erger nog, een ongeval. Gebruik de pen om een kentekennummer of informatie over de bestuurder op te schrijven.