Uw vluchten zijn geboekt, koffers ingepakt, paspoort en geld klaar en vakantieverzekering gesorteerd. Dus wat kan er fout gaan? Afgezien van vluchtvertragingen, annuleringen of andere factoren buiten uw controle – niets kan uw langverwachte vakantie bederven, toch?

Fout!

Heeft u uw parkeerplaats op de luchthaven geboekt of zelfs overwogen? Dingen aan het toeval overlaten en verwachten naar het vliegveld te rijden en de perfecte parkeerplaats te vinden, zal waarschijnlijk niet gebeuren. Het negeren van dit belangrijke deel van uw vakantie kan het niet alleen bederven, maar kan ook tijdverspilling en meer geld kosten, om nog maar te zwijgen van het ongemak.

Hier zijn toptips voor het boeken van parkeerplaatsen op de luchthaven die ervoor zorgen dat uw vakantie goed begint.

1. Reserveer van tevoren

Hierdoor kunt u profiteren van de beste aanbiedingen. Het bespaart u tijd en mogelijk veel geld, en het garandeert uw parkeerplaats. De prijzen voor parkeren op de luchthaven kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de tijd van het jaar dat u boekt en het pakket dat u kiest. Parkeerprijzen stijgen doorgaans naarmate de parkeerplaatsen vol raken. Het opdagen van specificaties en betalen aan de gate kan wel 60% meer kosten dan wanneer u van tevoren had geboekt. Bij www.goedkoopparkerenschiphol.eu kunt u goedkoop bij NH hotel Schiphol parkeren.

2. Kies het pakket dat bij u past

Mensen hebben verschillende behoeften, afhankelijk van leeftijd, mobiliteit, of je nu kinderen hebt of grote bagage. Het kiezen van de juiste deal is essentieel om ervoor te zorgen dat uw vakantie goed begint.

Als je een krap budget hebt, is Park and Ride een goedkope optie. Parkeergarages bevinden zich meestal ver van de luchthaven, maar een pendelbus brengt u naar de terminal. Bij uw terugkeer brengt de shuttlebus u terug naar de parkeerplaats waar uw auto in de verzamelplaats staat te wachten.